Vi har erfaring med alle former for murerarbejde, men er især specialiseret i restaurering af gamle og bevaringsværdige bygninger med brug af de traditionelle danske håndværksmetoder og materialer.

Vi udfører arbejde for både erhverv og private og har et stort netværk af gode samarbejdspartere inden for andre håndværksbrancher, så vi også kan være hovedentreprenør på projekter.

Det bæredygtige valg!

For os er bæredygtighed altafgørende! Bæredygtighed i form af sunde og naturlige materialevalg, en langtidsholdbar løsning samt det bæredygtige økonomiske valg for vores kunder.

Kvaliteten af byggematerialerne afgør resultatet. Ikke mindst i det lange løb. Derfor er rådgivning om valg af materialer og løsninger altafgørende for et godt resultat. Og vi leverer altid et godt resultat!

Hvorfor bruge kalk?

Ren kalk er det sundeste og mest naturlige materiale at restaurere eller vedligeholde sit gamle hus med.

Når man skal vælge mørtel og murematerialer til at restaurere eller vedligeholde et gammelt hus, er der mange overvejelser, man bør gøre sig. De skal være forenelige med de gamle materialer, både kemisk og styrkemæssigt, de skal være diffusionsåbne, så murværket kan ånde og de skal være elastiske, så huset kan bevæge sig uden at pudsen eller fugerne revner.

Med naturlige kalkprodukter fra St. Astier kan byggeriet ånde, så gener som råd og svamp elimineres. Et sundt indeklima er godt mod allergiproblemer og øger livskvaliteten for alle, der bor, arbejder og færdes indendørs. Nordisk NHL mørtel fra St. Astier har en elasticitet, der gør den i stand til at optage mindre sætninger og bevægelser, som altid vil være i et byggeri.

Naturlig materialer – sundt for huset
St. Atier NHL bruges til fremstilling af mørtel, ved at blande med grus eller sand. Mørtlen bruges til f.eks. opmuring, pudsning og reparation, som i modsætning til cementholdige tunge mørtler bliver lette, smidige, elastiske og diffusionsåbne. Dette bevirker at bygningsværket kan ånde og dermed holdes tørt, samtidig med at murværket kan bevæge sig uden at der opstår revner og sprækker.