Det fornuftige valg!

Kvaliteten af byggematerialerne afgør resultatet. Ikke mindst i det lange løb. Derfor er rådgivning om valg af materialer og løsninger altafgørende for et godt resultat. Og vi leverer altid et godt resultat!

Vi tilbyder

Facaderenovering

Ved at renovere en facade med kalkpuds får du en 100 % diffusionsåben overflade, hvorfor fugt og svamp ikke vil ophobe sig i murerne. Det er en traditionel dansk håndværks metode som vil patinere med ynde og som man altid vil kunne reperere på modsat mange andre former for facaderenovering.

Vi har mange års erfaring med denne form for facaderestaurering og kontakt os gerne for et tilbud

Forkerte materialer eller håndværkere uden rette viden giver skimmel- og svampeangreb gode vækstbetingelser.!

“I mindst halvdelen af kældrene i boliger og etageejendomme er der fugtproblemer. Det reducerer brugsværdien betydeligt og skaber grobund for skimmel- og svampeangreb. Ifølge Teknologisk Institut bruges der alt for ofte forkerte metoder til at fjerne fugten. I 70-80 procent af tilfældene kan fugten frigøres med diffusionsåbne og kalkbaserede materialer samt ventilation, viser erfaringer” (http://www.dagensbyggeri.dk/artikel/77392-fugtige-kaeldre-fejlbehandles).

Ved kælderrenoveringer benytter vi et isoleringssystem bestående af Ytong Multipor isoleringsplader og St. Astier Isochaux isoleringsmørtel, som begge er rene naturprodukter, lavet af kalk, sand og vand. Systemet er let, rent mineralsk (uorganisk), trykfast og formstabilt. Systemet er diffusionsåbent og ophober ikke fugt, hvorved det samme høje isoleringsniveau bevares, og skimmel og svamp problemer elimineres.

Herved opnå man:

– God varmeisolering
– Lambda værdi 0,042 W/mK
– Konstant isoleringsevne
– Diffusionsåben
– Godt indeklima
– Fugtregulerende
– Hindrer råd og svamp
– Ingen dampspærre
– Suger ikke vand
– Ingen afgasning
– Kan bruges indvendig og udvendig
– Miljøvenligt
– Naturprodukt – kan anvendes som naturfyld ved
nedbrydning
– Hurtigt og nemt at montere
– Samme mørtel til montering og slutpuds
– Formstabilt
– Trykfaste plader
– Mineralsk løsning uden fibre
– Ubrændbart
– Ingen røg eller gasser ved brand

Rørvæv og kalkpuds

Til restaurering af pudsede vægge og lofter anvender vi, udover kalkmørtelpuds, økologisk rørvæv fra Økobyg. I mange ældre huse med pudsede lofter- og/eller vægge er der brugt rørvæv til at få pudset til at hænge fast. Alternativet i dag er gips, men gips kan i modsætning til kalkmørtelpuds ikke virke som dampbremse, hvilket gør at man må sætte dampspærre op når man bruger gips. Dampspærre kan med fordel udelades ved brug af rørvæv og ler-/kalkpuds.  Hertil kommer at man mister en betydelig del af loftshøjden ved at bruge gips, hvilket man bevarer ved at anvende rørvæv og kalkmørtelpuds. kalkmørtelpuds giver en naturlig rustik overflade.

Renovering af badeværelse

Vi udfører alle former for badeværelsesrenovering. Lige fra udskiftning af fliser/klinker til nedtagning og opbygning af et nyt badeværelse.

Vi ved at det er svært at udvære sit badeværelse mens renoveringen står på og at en toiletvogn er omkostningstung. Derfor er det vigtigt for os at arbejdet bliver udført i en så kort tidsperiode som muligt.

Flise- og klinkearbejde

Vi udfører alle former for flisearbejde og har stor erfaring i alle former for klinker/fliser. Lige fra håndlavede marokanske klinker, natursten som skifer, granit osv. til de keramiske.

Hos os får du altid god rådgivning i at vedligeholde dine klinker/fliser så du undgår mest mulig snavs på klinken/flisen samt beholder et flot udseende.

Vi tilbyder også renovering af bindingsværk huse. Herunder filtsning og reperationer samt opmuring af tavl.

Tegltage

Vi tilbyder både understrygning og lægning af tegltage.

Kontakt os for et tilbud

Det er desværre meget almindeligt at se skader på husets skorsten, da det er den bygningsdel, som er mest udsat for regn, sol, vind og frost. Ofte forstærkes skaderne på en skorsten ved, at skorstenen står kold i længere perioder, og kun anvendes i korte perioder.

Udbedring af skader på en skorsten kan omfatte reparation af fuger og revner, udskiftning af defekte sten eller måske, hvis skaderne er store, nedtagning og opmuring af skorstenspiben.  Vi udfører alle former for reperation, nedtagning, opbygning eller udskriftning af skortsten, så kontakt os endeligt for et tilbud.

Tilbygninger

Vi tilbyder rådgivning og ekspertise i forbindelse med Deres nye tilbygning. Vi vil altid have respekt for det oprindelige hus og dens fremtoning, således en tilbygning bliver mere end bare ekstra plads.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring til Murermester Kresten Jacob Nielsen på tlf. (+45) 25 15 38 52 eller send os en email på kjrestaurering@hotmail.com og hør hvad vi kan gøre for dig.

    KJ Restaurering